Perquè el teu negoci necessita Google My Business?

Perquè el teu negoci necessita Google My Business?

Imagina’t que en un sol registre poguessis crear un perfil de la teva empresa a Google+ i Google Places, fent que apareixi de manera sistemàtica i geolocalitzada a Google Maps i Google+. Aquest és el propòsit que ha vingut a complir el nou servei que han llançat els de Google: Google My Business.

Amb l’objectiu de simplificar el registre i facilitar l’accés i la configuració del nostre negoci a internet, Google My Business va enfocat a fomentar el creixement i posicionament SEO online de les empreses i negocis locals. Integrant tots els serveis que Google ofereix als negocis en un sol registre, aquest nou servei simplifica molt a l’usuari el registre i canvis en el perfil. De manera que si abans havies de donar d’alta el teu negoci als diferents serveis que t’oferia el buscador, ara només cal que emplenis el formulari de Google My Business.

Aportant totes les dades i pujant les millors fotos del teu negoci, es crearà de manera simultanea un perfil de la teva empresa a Google Places i Google+, fent que si un usuari busca la teva empresa a Google Maps, apareixi una senyal al mapa on es proporcionen les dades més rellevants del teu establiment: adreça, telèfon, fotos, horaris i fins i tot les valoracions dels clients que t’han visitat!

Però els avantatges no acaben aquí. Què més ens ofereix Google My Business?
  • Gestió multiplataforma: Sí, aquest servei té una App disponible per a IOS i Android. De manera que pots gestionar el teu perfil desde qualsevol lloc i en qualsevol moment. De manera que pots respondre a la comunitat del teu negoci de manera inmmediata.
  • Servei d’analítica: Google My Business incorpora el nou servei ‘Insights’ que ens permet controlar el numero de visites a la nostra web en un temps determinat, el nous seguidors. Això resulta molt útil per veure quines accions són més efectives i idònees per al nostre negoci com per saber el perfil de client que tenim.
  • Tour Virtual: no solament ens permet pujar fotos d’alta resolució del nostre establiment, sinó que a més ens permet pujar un recorregut virtual agregant-lo a la ubicació de Google Maps. Será com fer un Street View però de l’interior del teu negoci.
  • Complementa la teva pàgina web. Reforça la identitat pública i la presència a Google.
  • És un servei gratuit. Exacte, costa creure però tothom pot fer servir de manera gratuïta Google My Business.

 

Com et pots donar d’alta a Google My Business?
  1. Bàsicament has de tenir un compte Google, després solament has d’anar a la següent direcció i clicar ‘Aparèixer a Google’ per poder donar d’alta el teu perfil.
  2. Afegeix la teva empresa emplenant les dades i seleccionant el tipus de negoci al que et dediques: restaurant, hotel, cafetería, gimnàs…
  3. Si previament no estaves donat d’alta a Google Places, se t’enviarà un codi de verificació abans de mostrar la teva página on comprobaran la teva adreça física, després només et quedará completar el teu perfil a Google+ amb imatge i dades de contacte.

 

I si no t’ensurts, sempre ens pots demanar ajuda. Call Outsiders! hola@outsiders.cat

No Comments

Post A Comment